Tuesday, March 4, 2014

Jam packed D18-21

Adulaaa....sangat x istiqamah nak menghapdet blog ni utk 100happydays on daily basis. Lalalala...x dapat nak cari excuse. Jadi kena sokmo bercombo.

 
 
Day 21- Today
 
 
lama x amik gambar sekali dgn budak 2 org nie. Cun x? mama diorng...
hahahaha....Lepas pick up Muhammad dari school dia, lepak jap dgn diorng sambil lunch n solat zohor. Umah jgn ckp laaa mcm perang daaa...
Janji happy....hohoho
 
 
 
 
Day 20- Monday
 
Punya lah beruntung kalau kat sini dapat makan nasi kerabu..
lengkap dgn budu lagi ok. Alhamdulillah...
Rezeki hari Isnin. Jemput usha kawan-kawan
 


 
 
Day 18- Saturday
 
Kawan-kawan yang menceriakan di majlis makan-makan yang
mcm2 ada...jeng jeng jeng.
ada family yang akan balik for good dlm March ni. Jadi diorng buat kenduri panggil satu soton. Alhamdulillah...dapat laa pekena roti canai tebar khas punya, nasi minyak, nasi biryani n segala jenis kuih muih tradisional..selang seli dengan borak2 sakan...
 
eh mana gi Day 19?? alahai, ada happy event. Tapi mcm kalut x sempat nak amik gambar. Aku g hantar babycot plus buat lawatan x rasmi rumah member. Dapat pekena pulut durian dgn bihun goreng masjid style. Yummeeehhh!!!
 
 
Day 17 pun happening gak...lupa laa pulak nak snap. Hahahaha....jumaat buat apa yer? oh buat keje sampai Lebam. Kira happy gak ler, sebab banyak gak yg settle. Alhamdulillah...
 
 


No comments: