Tuesday, March 11, 2014

Mood: Xde mood dah menulis...


Salam selasa kawan-kawan semua....
Buat masa ni, I xde mood nak hapdet kisah my 100happydays lagi. Maybe some other days la nampaknya.

Semenjak baca status fb Malaysia Airlines kul 1 pg UK sabtu lepas...terus rasa mcm pelik dan sedih. Walaupun xde sorang pun dari 239 penumpang dalm MH370 tu yg I kenal personally. Tapi tetap rasa sayu dan sedih. I have been thinking that what would happen to me if among the passengers were my families or friends. Jadi walaupun ada mcm2 happy events dlm masa 4 hari ni (Sabtu- selasa) tapi rasa xde mood nak cerita. Tengok gambar saudara mara diorng dok nangis2 kat airport..berita kat sini pun keluar x berenti2..where is MH370??? adoiii....paling meluluhkan hati tengok gambar ibu kepada salah sorng passenger yg hantar anak laki dia mlm tu kat KLIA. Pagi tu ibu tu dah ada kat KLIA. She was wearing the same tudung..same baju kurung. Allah!! but different facial expression. I have the feeling that, MAS knew about it earlier and yet they have contacted the families before giving out the press statement.

Jadi sama-samalah kita berdoa supaya Allah membantu dalam usaha menyelesaikan misteri MH370 ini...Ameen....

No comments: