Monday, May 19, 2014

Kami datang lagi.........utk kali ke 4 dan sekian kalinya...


Kat sini laaaa SRK dok main violin (ala2 miming versi main instrument)..sambil dok feeling2 yang Aiswarya Rai dok kat sebelah...pulak tu patutnya Pak Mentua dia x jadi dok usha dari tingkap kat belah atas tu....Awat bising pagi2 orang nak tido ni......tu laa "Gurukul"..atau nama sebenarnya Longleat House (bapak besau rumah mereka)...


Terima kasih kepada penaja kami Tesco...hehehe...ada hasil gak le I dok mengumpul mcm2 kad...sampai kena gelak dgn my abang..tokey card..Haaa..ni ler hasil berbelanja dgn jayanya kat kedai pakcik Tesco....3 free tickets..Alahmdulillah...jadi kena fork out utk Muhammad je..cik Ilmi FOC sbb bawah umur..hehehe..


Petting zoo.......sian webbit itu....

 
Chooo chooo choooo.....all aboard...
 
 
 
 
heeey kitty kitty kitty....I thought I saw a pussycat...Meooowww...
 
 
 
Meh singgah jap kampong pakcik Pet.....budak sorang tu sgt tekun tengok
benda bergerak2...
 
 
Meh kita pegang skeet deer ni....he deery deery...where are thou...
 
 
senyum mcm terpaksa senyum. Excited campur cuak jadi mcm gini ler..hahahaha
New attraction in Longleat. Sejalan seiringan bersama adik beradik Happy Feet dan Pingu..
Jangan memain, they bite!!
 
 
Stingray!! Bako pun sodaaap ni haaa...cicah lak ngan air asam...meleleh...
adeh..tetiba lak mengarut..budak sepet yg x takut..redah je...
 
 
 
 
errrk.....we are happy kids....
 
 
a must treat in Longleat. A stonebaked margarita pizza at it best...
Mama miaaaa
 
Rabu last week, ditemani cuaca nak best sebelum nak ucapkan farewell kepada bff kami yang setia bersama setahun. Kitorng g Longleat Safari Park utk kesekian kali 4 kalinya. Hohoho....
Jadi x perlu pengenalan panjang Berjaya sebab I pernah coretkan dalm blog ni  kalau x silap.
A great day out to conclude!!! Till our paths cross again..
we bid farewell to you then...
 


1 comment:

Haruna said...

bestnyaaa.. michiko yg tak kenal erti takut!! omeyy sgt!