Tuesday, July 1, 2014

Buku baru di sini......


Salam and good morning semua...........
Selamat berpuasa utk hari ke 4...Alhamdulillah syukur kepadaNya...selepas 6 tahun berRamadhan jauh di Negara orang...tahun ni dapat peluang untuk berRamadhan di Malaysia....dan bagi kawan2 yang kat Southampton yang berpuasa selama 19 jam..Harap dapat bertabah dan diberikan kekuatan menjalani ibadah rukun Islam yang kedua ini dalam keadaan peak summer....dan masa yg panjang...

Banyak benda yg terjadi dalam 'kehilangan' I selama hamper sebulan lebih dari blog ni...banyak nak kena settle, banyak juga yg nak kena buat...tapi syukur sangat2 Allah permudahkan walaupun ada masa agak upsets...overall mmg mudah jugak...

Jadi untuk entry 'warming up' ni....leh cuci3 mata dgn awek korea yg 1st time dalam hidup beliau  menghirup udara Malaysia...ala2 chillex kat tepi bendang dekat rumah Anyah...nun Tanah hijau kuning yang cantik terbentang......

psss...masak apa hari ni????

5 comments:

Neny said...

Eh, ko dah balik mesia? Balik for good or just cuti2 mesia?

Tu lah, lama ko x update blog, kat FB pon x nampak. Semuanya sihat?

radziah AR said...

durra balik for good ke?
akak baru perasan, durra bersaudara dgn cikgu nurulhuda mokhtar ke? pernah mengajar 1 sekolah dgn dia ...

durra abd razak @ kocikin... said...

InsyaAllah....
ooh akak kenal kak huda ye..dia sepupu durra (belah mak)...what a small world...skrg akak mengajar kat mana?

durra abd razak @ kocikin... said...

Neny...
balik n slowly settling down. Tapi aku masih ada lagi keje yg x settle kat sana. Jadi kena gak jenguk2 sekali sekala kat sana nun...huhu..skrng ala2 mahu low profile kat FB tu..plus balik msia ni dia punya bz tahap menteri (yang buat keje laa)..kot..hahaha...ko apa cer???

radziah AR said...

kzie kat seberang jaya...