Thursday, August 20, 2015

adoi banyaknya spiderweb....

Salam and selamat sejahtera semua.....

Tersangaaaaaaaat laaa lamanya x membuka dan menulis di sini smpaikan tuan empunya blog pun boleh ter..terlupa password..ok ke mcm tu? :P
Nak salahkan kesibukan masa...hmmmm mmg bz pun....jadi domestic goddess ni...merangkap pelajar part time...ada kala..oh selalu gak laa...menduga minda..selain perlukan muscle mcm the Incredible Hulk...n kesabaran yg cun..sbb apa cun...maksud cun..ugly but adorable...bila smpai exhaustion yg peluh minitik-nitik tu..tap tap tap...tapi one thing that I found out that...at the end of the day...it's paid off..bila tengok mereka yg disayangi..tidur dgn perut yg kenyang...pakai baju yg berlipat dan berbau sabun...yeaah....x lama pun nak experience all these moments..enjoy it while it is still last kan ;) emo sket2 skett tu...normal la..i am just a normal human being with so many flaws...

Ok..Raya pun dah lepas....dan skrng dah masuk Dzulkaedah dh pun..n 1st batch tetamu Allah pun dh selamat berlepas..Cerita Syawal pun x sempat nak bergebang...pastinya...meriah n happening dgn weekend yg sokmo penuh dr lunch smpai dinner...lega poket yg makin kempis..ada org belanja makan lunch, tea n dinner smpai le last week...dh lepas Syawal pun...masih ada yg sudi nak 'belanja' n kenduri...mcm tahu2 je yg bank account dh menyusut tahap kronik..Alhamdulillah....

Hmmmm..sat lagi nak buka entry baru...citer pasal Syawal je....lalalalala.....sbb kang jadi mcm rojak pasemboq lak....n one thing that I need to do is..to keep on writing in this blog...mcm ala2 stress reliever mcm tu..wpun merapu x tahu hujung pangkal...but it gives me satisfaction....ok...

No comments: