Monday, March 28, 2011

Si mata panda....

Hampir masuk 3 minggu...jadual tido kitorng mmg tunggang terbalik....sah2 memasing muka pun dah ada iras2 panda...walaupun...aku suka sgt tengok Panda...cute sgt..sgt...tp x syiok laa pulak...mata iras2 panda...utk aku yg mmg 'sleeping beauty' nie....x dpt tido yg mantap...mmg memberi impak maksima...Kenapa leh jadi mcm tu...kesian kat MH...gara2 sakit lama datang balik...n lambat tau (gp punya hal laa nie...sape suh lama sgt nak bg ubat..huhuhu...)...amik masa 2 minggu lebih baru tau...naper MH x sihat sepanjang 2 minggu lepas.....n kisah naik ambulance di siang hari (itu kena buka citer entry baru)... jadual tido kami ber3...mmg tunggang terbalik...maka terhasil laa...seorng baby yg cranky....mama nyer jugak hampir sedikit cranky gak...selain abah nyer yg masih lagi mempunyai kesabaran tahap mega...jadi balance balik ying n yang tu....skrng kena re-train balik itu baby yg manja utk ikut balik jadual tidonya yg sebelum ini (7pm-7am) supaya beliau menjadi baby yg contented dan ceria...dan mamanyer..leh lah mendapat beauty sleep seperti sebelum ini...begitu juga abahnya...dpt berehat dgn aman.....Ameen.........Ya Allah...kau permudahkan segalanya..Ameeen :D

3 comments:

SangatBijak said...

Bagusnya mh tido 7pm-7am. Aman damai kan.. If only, hehehe

durra abd razak @ kocikin... said...

usaha tangga kejayaan Yeahh....

Matt said...

Hai Panda..biler nak bangun tidur ni